Handlare

RUNDA UPP FÖRENKLAR FÖR HANDLARE

ATT ARBETA MED VÄLGÖRENHET

STÄRK DITT VARUMÄRKE

Visa ditt engagemang med Runda Upp! Stärk ditt varumärke och låt dina kunder engagera sig tillsammans med dig.

 

ENGAGERA DIN PERSONAL

Låt din personal få vara vardagshjältar! Personalen uppskattar att de får vara aktiva och visa ert engagemang mot kunderna.

 

ENKELT ATT ANVÄNDA

Bidraget betalas kontant/med kort och visas direkt på kvittot. Inga nya installationer i kassasystemet. Inga sparbössor.

SÅ ENKELT ÄR DET ATT ANVÄNDA RUNDA UPP

ETT AVTAL, EN KOD OCH EN HJÄLPORGANISATION

Det är enkelt att komma igång med Runda Upp! Först skriver vi ett licensavtal som ger dig som handlare rätt att använda varumärket. Sedan läggs en kod in i kassasystemet där det avrundade beloppet registreras. Pengarna går in på ett särskilt konto och förs sedan över till den utvalda hjälporganisationen.

Våra erfarenheter visar dessutom att butikspersonalen ofta blir motiverade av att arbeta med Runda Upp. Det ger dem nya möjligheter att skapa kundrelationer, och de får känna att de bidrar till att skapa nytta för mottagarna av Runda Upp-bidragen. De blir helt enkelt lite hjältar i vardagen.

> Mer information och intresseanmälan

 

Det är enkelt att ansluta sig till Runda Upp

     

VEM ÄR EN HANDLARE?

Alla som har ett tillverkardeklarerat kassaregister med certifierad kontrollenhet (enligt Skatteverket) är en handlare, enligt oss. Som till exempel klädbutiker, butikskedjor, frisörer, kaféer, skomakare, gym- och fitnesscenter, spaanläggningar och florister. Listan kan göras lång, och du kan ansluta dig oavsett om du har en enskild butik eller är en kedja.

VAD KOSTAR DET?

För handlare kostar det 500 kronor per butik och år att vara ansluten. Läs gärna vårt modellavtal som beskriver åtagandet.

För hjälporganisationer kostar det ingenting.


Gör din intresseanmälan till Runda Upp här

 > De här handlarna är anslutna idag
 
     

 

 

 


Copyright © Runda Upp i Sverige AB